Guestbook

Click here to visit our old guestbook. Or write a message to us below.


 • LIESBETH FROONINCKX ( België, 3220 Kortrijk-Dutsel, Holsbeek )
  maandag 27 juli 2015
  VOOR RIA & COR EN HUN SUPER LIEVE WITTE DWERGPOEDEL KINDEREN

  WE ZIJN SUPER TROTS EN HEEL ERG BLIJ MET ONZE ALLERLIEFSTE SLISSE

  SLISSE IS GEBOREN OP 6 SEPTEMBER 2014

  SLISSE IS HET ZOONTJE VAN DE WITTE DWERGPOEDEL MAMA CHANEL

  WIJ ZIJN HEEL TEVREDEN OVER RIA & COR

  HET IS ECHT EEN AANRADER OM BIJ HEN EEN PUP TE KOPEN

  WE HEBBEN NU NOG STEEDS EEN SUPER GOED CONTACT MET RIA & COR VIA FACEBOOK

  INFO OVER SLISSE + FOTO'S VAN SLISSE VIA DE FACEBOOK VAN LIESBETH FROONINCKX ( kleuterleidster, België, 3220 Kortrijk-Dutsel, Holsbeek )

  SLISSE ZIJN GROTE METER IS NANCY MERTENS ( = de achternicht van Liesbeth Frooninckx )

  SLISSE ZIJN KLEINE METER IS BRITT VANHEMELRIJCK ( = de dochter van Nancy Mertens )
 • Ans en Gerard
  woensdag 26 november 2014
  Ans en Gerard Woensdag 26 November 2014

  Lieve Ria, Cor en alle leuke poedelkinderen.

  Nadat we onze lieve witte koningspoedel Sidon na twaalfenhalf jaar hebben moeten laten inslapen was er voor ons maar een uitkomst, Ria en Cor bellen. Voor ons hebben zij de allermooiste dwergpoedels! Wij wilden na 3 zwarte en 4 witte koningspoedels nu graag een wit dwergpoedeltje. Na enige tijd kregen we het verlossende nieuws dat Chanel een nestje kreeg waarvan we in aanmerking kwamen voor een puppy. We waren verschrikkelijk blij daarmee.We konden vanuit Spanje al met onze Dulce ( dat is haar naam en betekent zacht,aardig en zoet ) via veel foto's en filmpjes van Ria en Cor met haar kennis maken.
  We hebben gelijk de reis vanuit Spanje,waar we al 15 jaar wonen,gepland. Heen het vliegtuig en terug de bus. Ze moest n.l. 3maanden en 21 dagen oud zijn om terug te vliegen.Dat zou dan pas met Kerstmis zijn, maar dat duurde ons veel te lang. Vandaar de bus! We hebben over deze terugreis 28 uur gedaan en Dulce heeft zich voorbeeldig gedragen. Dat is natuurlijk een grote pluim voor Ria en Cor !! We zijn ook erg dankbaar voor de manier waarop zij Dulce toch al wat hebben voorbereid op deze lange reis, door haar geregeld in de reistas te doen.Cor heeft geregeld met haar aan het riempje gelopen.Mede daardoor ging alles voortreffelijk. Ook bedankt voor de goed verzorgde papieren en het leuke puppypakket. Daarbij kwam nog het ophalen uit het hotel en het wegbrengen naar de opstapplaats samen met Ann. Nu in Spanje voelt ze zich al helemaal thuis, vooral het dutje in de zon bevalt haar erg goed ! We genieten heel erg van haar en zijn Ria, Cor en Chanel heel erg dankbaar voor zo'n schattig en prachtig poedeltje.We hopen dan ook dat Ria samen met Ann (Cor mag ook meekomen, maar die moet natuurlijk oppassen thuis) in het voorjaar Dulce komen bezoeken. We verheugen ons daar erg op !
  Lieve Ria en Cor nogmaals dank voor alles en een kusje van Dulce..........Ans en Gerard.
 • Marcella en Erik
  vrijdag 7 november 2014
  Hallo Ria en Cor,
  Na het overlijden (in februari ll.) van ons vorige lieveling Ricky waren we het erover eens geworden dat we op zoek zouden gaan naar een nieuw wit poedeltje.
  Wij hebben Ricky bijna zestien jaar geleden in een kennel gehaald (hoe doe je dat als je niet beter weet en enkel uit bent om een hondje te kopen). In tegenstelling van hetgeen zij ons aangekondigd hadden, was ons “wit poedeltje” geen zuiver poedeltje, maar een kruising tussen een poedeltje met …??. Ondanks het feit dat het een lieveling was, hebben we al van bij het begin ons portie (hondjes)problemen ermee gehad : kennelhoest, vlooitjes, spijsverteringsproblemen, angstig om er maar enkele op te noemen. Onbewust hebben we toen meegedaan aan de hele handel van broodfok, en DIT wilden we in geen geval meer herhalen! We wilden ons ‘nieuw’ poedeltje op een verantwoorde manier kopen
  Maar : hoe begin je hieraan? Dit was voor ons een groot mysterie.
  Vrienden van ons hebben ons dan ook aangeraden om te gaan kijken op (inter)nationale hondenshows. Zo zijn wij, door de vakliteratuur te raadplegen, dan een kijkje kunnen gaan nemen op een hondenshow in Vlaanderen, waar er keuringen plaatsvonden van bijna alle hondenrassen (o.a. ook witte poedels). Een groots evenement : we kwamen ogen te kort om alles gezien te krijgen. Een hele andere wereld ging er voor ons open.
  Hier hebben wij kennis mogen maken met één van de deelnemers, een vriendelijke, charmante en uiterst behulpzame man met 2 lieve en heel mooie witte dwergpoedeltjes. Na ons wat wegwijs gemaakt te hebben in het wereldje van de hondenshow en –keuringen, heeft hij ons het telefoonnummer gegeven van de (voor ons onbekende) witte poedelfokkers in Terheyden (Breda – Nederland). Twee dagen later hebben wij dan telefonisch contact opgenomen. Dit was voor ons DÉ gouden tip : het telefoonnummer van Ria en Cor.
  Het klikte toen reeds zó goed tussen ons, dat we een afspraak gemaakt hebben om elkaar beter te leren kennen.
  Zo gezegd, zo gedaan zijn we op een zondagmorgen naar Terheyden gereden om effectief kennis te maken met Ria, haar echtgenoot Cor en hun 6 poedeltjes. Van het moment dat we uitstapten, hoorden we het geblaf van de poedeltjes, en werden we door iedereen hartelijk ontvangen. Het zijn zulke lieve, joviale en warme mensen die het hart (en dit zeker voor hun poedeltjes) op de juiste plaats hebben. We waren ook dadelijk gecharmeerd over het feit dat hun poedeltjes mee leven in de huiskamer.
  Voor ons was het toen al duidelijk dat we hier een poedeltje wilden bestellen.
  Ons geluk kon bovendien niet op toen we hoorden dat het moedertje Chanel zwanger was en zou bevallen begin september. Wij werden vanaf dan op de hoogte gehouden van het verdere verloop van de zwangerschap. Begin september kregen wij dan het verlossend mailtje : de puppy’s waren geboren op 06 september 2014.
  Ons eerste bezoek mochten we doen als de kleintjes 3 weken oud waren : die lieve kleine pootjes, kleine neusjes, kleine oortjes, …. : het was allemaal even schattig en petieterig. Onvoorstelbaar hoe deze kleine wezentjes nu reeds in de watten gelegd werden door Ria en Cor. Onze bewondering voor hun werd steeds maar groter. Toen hebben we dan ook onze kleine meid Issy kunnen kiezen
  We werden op regelmatige tijdstippen (wekelijks) op de hoogte gehouden van de groei van de puppy’s : in het begin werden er foto’s doorgemaild, nadien kregen we zelfs filmpjes binnen.
  Op zondag 02 november 2014 hebben we dan ons “Issy”tje mogen gaan halen. Zoals we Ria kennen waren alle hondjes weer mooi getoiletteerd (ook de nog aanwezige pups). Alles voor de ‘lange’ reis van onze kleine meid was door Ria en Cor tot in de kleinste puntjes voorbereid : de nodige papieren lagen gereed, speeltjes, dekentje, leibandje, puppysnoepjes, borsteltje, eten en diverse extra’s lagen gereed. Wij moesten ons van niets meer aantrekken en onze volledige aandacht kon gewijd worden aan ons Issy. Dit oversteeg onze verwachtingen.
  Ria en Cor, wij zijn zó blij dat we jullie hebben leren kennen, dit was het grote lot uit de loterij voor ons want we hebben een juweeltje van een hondje hierdoor gekregen. Hartelijk dank aan jullie beiden.
  Onze kleine meid is nu enkele dagen hier bij ons en is reeds heel goed ingeburgerd, en krijgt heel veel liefde van ons en wordt nu reeds vertroeteld.
  Ria en Cor, wij beloven jullie dat wij Issy ook zó in de watten zullen leggen en verzorgen zoals jullie dit ons voorgedaan hebben. Dikke pluim voor jullie beiden voor inzet, liefde, geduld en toewijding die jullie aan jullie hondjes geven. Jullie en alle poedelkinderen zijn altijd van harte welkom bij ons thuis.

  Groetjes van Marcella en Erik
  Kusjes van onze kleine meid Issy
  (ook aan alle poedelkinderen)
 • Peter en Patricia
  zondag 2 november 2014
  Beste Ria en Cor,
  Toen we op zoek gingen naar een poedeltje, wilden we vooral niet dat het van een broodfokker zou komen. Daarom gingen we via het internet op zoek en kwamen zo bij de Belgische Poedelbond terecht. Daar hebben we jullie gegevens gevonden en namen we contact met jullie op. Al na het eerste telefonisch contact voelden we dat het goed zat, want Ria wilde eerst kennis met ons maken alvorens ze een hondje aan ons kon beloven. Toen we jullie en de poedels voor de eerste keer ontmoetten, merkten we op dat jullie mensen zijn met het hart op de juiste plaats voor de poedels. Jullie zorgen met véél liefde voor hen en hebben maar af en toe en nestje, dus jullie zijn zeker geen broodfokkers. Daarom hebben we ons toen op jullie wachtlijst laten zetten. Het was ook tof dat Ria ons van alles op de hoogte hield via mail of telefonisch. Zo wisten we wanneer de mama loops was, wanneer ze gedekt werd, wanneer een ego genomen werd en wanneer ze geboren waren. Vanaf de eerste levensdag konden we via facebook en jullie website de puppy's bewonderen. Dat was heel leuk. Na 3 weken hebben we de puppy's dan mogen bezoeken en zagen hoe goed ze het bij jullie hadden. Jullie zijn 2 toffe mensen die ons telkens heel warm onthaalden als we op bezoek kwamen. Nu genieten we volop van onze puppy en proberen haar evenveel liefde en warmte te geven.

  BEDANKT Ria en Cor, jullie hebben ons heel gelukkig gemaakt.
 • Tine Geuens
  woensdag 29 oktober 2014
  Ria, Cor en al mijn vierpotige vriendjes
  Mijn eerste 48 uur in mijn nieuw gezinnetje.
  Ik ben geboren in een heel warm nest, waar ik veel liefde kreeg van mijn mama Channel en mijn broertje en 2 zusjes. Ria en Cor, de tweepotige in het gezin, zorgden enorm goed voor mij en alle andere vierpotigen. Ik was er héél gelukkig, maar toen kwam er een dag dat een Belgisch gezin me kwam ophalen omdat ze heel graag voor me wilden zorgen. Ik heb toen afscheid genomen van mijn familie nadat Ria aan mijn nieuw gezin had verteld hoe ze voor me moeten zorgen en wat ik allemaal graag eet. Ria heeft me toen nog geknuffeld en naar de auto gebracht. Tijdens de autorit werd ik constant gestreeld en geknuffeld en ik voelde me heel speciaal omdat ze zoveel foto’s van me namen. Toen ik na een autorit van bijna 1 uur in mijn nieuw huis aankwam, lieten ze me direct mijn privé-toilet zien. Ze vonden het geweldig dat ik het direct gebruikte om er een plasje op te doen. Daarna heb ik met hen de woonkamer verkend en er kwamen ook een aantal buren naar me kijken. Iedereen vond me prachtig en ik was trots. Daarna ben ik op de schoot van Tine, het tweepotige meisjeskind van het gezin, in slaap gevallen. Ondertussen heeft de mama mijn bench klaargezet met mijn vertrouwd dekentje en knuffeltje waarmee ik met mijn broertje en zusjes in mijn nestje ook speelde. Toen hebben ze me erin gelegd en omdat ik nog steeds sliep toen mijn gezin ging slapen, hebben de mama, Tine en haar broer Stefan een luchtmatras genomen en bij mij in de woonkamer geslapen. Toen ik die nacht om 1 uur wakker werd en piepte heeft de mama mij gelukkig naar mijn toiletje gebracht. Daarna legde ze me terug in de bench maar ik piepte onmiddellijk terug. Gelukkig had ze na 5 minuten door dat ik misschien nog iets moest doen en ik mocht terug naar het toilet om kaka te doen. Daarna heb ik terug zalig geslapen. De volgende morgen heb ik kennis gemaakt met Pinckie, de poedel van de grootouders van Tine en Stefan. Ik heb leuk met Pinckie gespeeld en ik kijk al uit naar onze volgende speelpartij. Daarna ben ik van al dat spelen in slaap gevallen. In de namiddag ben ik met de mama en Tine naar een groot shoppingcenter geweest om wat te socialiseren. Veel mensen keken naar me en zeiden dat ik zo mooi was. Daarna heb ik nog geslapen en gespeeld en ’s avonds ben ik eventjes langs geweest bij de dierenarts om me te laten registreren op de Belgische databank, voor het geval ik eens per ongeluk mijn gezin zou kwijt zijn. De dierenarts heeft me toen ook overal betast en vertelde aan de mama dat ik er een kerngezonde puppy uitzag. De mama vertelde ook heel trots aan de dierenarts dat ik al zo flink op mijn hondentoilet ga. Ze hebben toen nog enkele afspraken gemaakt voor mijn volgende inentingen en daarna hebben we thuis nog samen televisie gekeken en wat gespeeld. Na een bezoekje aan mijn toiletje ben ik dan om 22 uur in slaap gevallen totdat de mama mij de volgende ochtend om 6 uur kwam halen om terug naar het toilet te gaan. Daarna heb ik met de mama een spelletje gespeeld. Ze riep telkens het woordje ‘Buddy’ en als ik dan naar haar ging, kreeg ik een lekker stukje kipfilet. Ik had al snel door dat ze het woordje steeds gebruikten als ze wilden dat ik naar hen kwam of als ze over mij aan het praten waren. Blijkbaar is het woordje ‘Buddy’ mijn eigen naampje. Ik ben trots als ze me roepen en dat ik hen kan laten zien dat ik begrijp wat ze willen. We hebben het spelletje die dag nog vaak gespeeld en we zijn ook nog naar een grote winkel geweest waar ze allerlei spulletjes voor me verkochten. Ik heb daar een mooi regenjasje gepast dat ze dan voor mij gekocht hebben. Dit waren mijn eerste 48 uur in mijn nieuw gezin en ik voel dat het goed zit, al mis ik mijn Nederlands gezinnetje nog wel maar gelukkig hebben mijn nieuw gezin en mijn vorig gezin afgesproken om elkaar nog te ontmoeten. Ik kijk er alvast naar uit.
  Groetjes van Buddy aan Chanel, Regina, Issy, Slisse , de andere poedels en Ria en Cor

 • ann bartolomivis
  woensdag 14 mei 2014
  Lieve Ria en Cor en alle lieve poedelschatjes,

  helaas moesten we afscheid nemen van simply. In memorium staat hij prachtig vermeld met al die mooie bloemen om hem heen en met een zeer pakkende tekst erbij.
  We wensen jullie veel sterkte toe . Er is niets dat voorgoed verdwijnt want alle mooie herinneringen blijven voor eeuwig bewaard. Simply we zullen steeds met een glimlach aan je terugdenken. Simply,je hebt ons een prachtige dochter 'Sarina' gegeven en een prachtige achterkleindochter'Soraya'. Bedankt daarvoor!
  Ria en Cor, julllie hebben hem een prachtig leven gegeven. Hij is jullie zeer zeker dankbaar .Nog veel sterkte toegewenst,
  een pootje van Sarina en Soraya
  de lieve groetjes van
  Ann

 • jenny
  maandag 28 april 2014
  ria en cor heb de foto,s weer eens bekeken van je puppie,s het zyn weer echte schatjes daarom ben ik ook niet komen kyken want dan weet je het wel myn hartje zegt nog steeds ja gr jenny en martin en een poot van daisy
 • betty
  zaterdag 5 april 2014
  hoi ria en cor
  hier ben ik dan het heeft even geduurd maar zoals je weet heb ik een puppje en erg druk maar ik kan niet meer zonder maar ik wil jullie wel bedanken voor alle uitleg ik ben erg blij dat ik jullie heb leren kennen ik heb lang moeten wachten maar wachten wordt beloond tog en dat is gebeurd ik ben er echt heel erg blij mee ria ik dank jou dat ik jou op internet ben tegen gekomen en dat ik een prachtige jordi heb gekregen ria heel erg bedankt en cor ook en ik ben ook heel erg blij dat ik het van af het begin heb mee mogen mee maken dat ramona zwanger was ik dank jullie en dan de mooie filmpjes en fotos ik heb er van genooten maar dat wis jij al ria en cor bedankt en ik hoor je wel weer xxxjes

  Groeten van Hugo Betty en pootje van Jordi
 • Jeannine GONDA
  woensdag 2 april 2014
  I d'ont understand Netherlands but I find your website very pretty ! Congratulations !
 • irma en frans
  donderdag 13 februari 2014
  lieve RIA enCOR
  wat hebben jullie toch weer een mooie gastenbook er weer van genoten
  en dan van die brave puppies wil je ook eens op facebook gekeken
  ik heber ook wat op gescheven
  nou groetjes van Frans en Irma ga zo door doeixxxx
 • irma de Pre
  woensdag 29 januari 2014
  hoi Ria en Cor het gastenbook ziet het er weer goed eruit Frans en Irma en vlekkie
  wij feliciteerd met al jullie puppies het ziet er allemaal goed uit ze zien
  ramona je hebt ze goed lief en een echte moedertje dat zie je zo
  we komen gauw een keertje kijken groetjes irma frans en vlekkie doei
 • Vera en Kirito
  vrijdag 3 januari 2014
  Beste Ria en Cor,
  Proficiat met je nieuwe website ! Knap !
  Mooie foto's van je prachtige poedelkinderen...
  En gefeliciteerd met Ramona die binnenkort puppies gaat krijgen....
  Nog heel veel geluk met je al je lieve witte krullebollekes !
  Groetjes van Vera en poedelpootje van Kirito
 • Hilde
  vrijdag 27 december 2013
  Beste
  ik ben Hilde Kinnaer, voorzitter van de Belgische Welsh Springer Spaniëls www.bwssf.eu
  Mijn vriendin heeft vorige week haar poedeltje verloren na 13 jaar trouwe vriendschap. Ze wil dit gemis goed maken en zoekt terug een poedeltje. Ze gaar bijna met pensioen en zal optimaal voor de kleine kunnen zorgen. Is er nog een pupje vrij bij het verwachte nestje?
  veel succes
 • Irma de pre
  maandag 19 augustus 2013
  fantatisch Ria je hebt een mooi gastenboek met je poedelkinderen
  nou ga zo door zolang je nog geef al je poedels een dikke knuffel
  van tante irma
 • Monique
  woensdag 3 juli 2013
  Beste Ria en Cor,

  Jovi is nu 9 maanden en we zijn super blij met hem. Hij heeft een heel lief karakter, je merkt dat hij uit een fantastisch, warm en zorgzaam thuis komt. Ria en Cor, jullie zijn top!

  Groetjes Monique en een knuffel van Jovi
 • Ann Bartolomivis
  woensdag 29 mei 2013
  BESTE RIA EN COR, HET IS ECHT WEL EEN MOOIE WEBSITE! WIJ ZIJN IN DE WOLKEN MET ONZE MOOI SARINA. DAT HEBBEN JIJ RIA EN COR EVENALS MAMA AMALIA EN PAPA SIMPLY PRACHTIG GEDAAN! BEDANKT DAARVOOR. JULLIE HEBBEN EEN HART VAN GOUD.HET IS EEN VOORRECHT OM BIJ JULLIE ALS PUP TE MOGEN GEBOREN WORDEN.JULLIE ZIJN TOP!!! VEEL SUCCES IN DE SHOW EN BIJ HET FOKKEN.
  LIEVE GROETJES,DIKKE ZOEN,ANN,SJEF,ARNE,SANDER EN SARINA.TOT BINNENKORT
 • ria
  donderdag 9 mei 2013
  hoi ria
  heel veel geluk met je nieuwe website topie gewoon
  lieve groet uit utrecht
 • Nina Jansen
  zaterdag 27 april 2013
  Lieve Ria en Cor,
  Wat een mooie website en wat een mooie foto. Ze lijkt wel wat op Shiva. Onze dame is alweer 7 geworden, maar nog steeds als een puppy: speels en ondeugend, maar vooral heel lief! Jullie zijn topfokkers! Veel succes en ook al spreken we elkaar niet zo vaak, ik blijf je volgen op facebook en we houden contact.
  Lieve groetjes van Nina
 • Gerda Kwakkel
  vrijdag 26 april 2013
  wat staat Ramona er mooi op!!!....ik zou zo een tweede Ricky er bij willen hebben,heel verleidelijk....maar dan kan ik geen kant meer op
  liefs Gerda
 • Sylvana
  vrijdag 26 april 2013
  BESTE RIA EN COR . WAT EEN MOOIE WEBSITE ! WIJ ZIJN HEEL GELUKKIG MET ONS MOOI TEEFJE WHITE SHANTI VAN MAMA CHANEL. ZIJ IS NU 7 MAAND VANDAAG EN EEN ECHT TOPPERTJE OP IEDERE SHOW. BEDANKT VOOR DEZE MOOIE LIEVE CREATIE.
  JULLIE ZIJN ECHTE POEDELFOKKERS MET HET HART OP DE JUISTE PLAATS. JULLIE FOKKEN UIT LIEFDE ECHT GEWELDIG . LIEVE GROETJES VANUIT BELGIE VANWEGE SYLVANA/ GUNTER EN ANNA MARIA DORINDA WHITE SHANTI ! XXX
 • Michael - MDESIGNING
  donderdag 25 april 2013
  Hoi Ria en Cor! Veel plezier gewenst met jullie nieuwe website!
Laat een bericht achter!

Uw naam:

Welk cijfer ziet u hier links staan?

Door een bericht achter te laten wordt uw IP-adres opgeslagen.
annamariadorinda.nl heeft altijd het recht om een bericht te verwijderen.

Hits: 2787